Vil du jobbe med oss?

Fair Deal AS jobber med noen av markedets beste produkter og mennesker. Vi har den siste tiden også opplevd en vekst i sortiment og tjenester. Er du den rette personen tror vi at vi sammen kan skape en suksesshistorie for alle involverte i Norge, men også utover landegrensene. Fyll inn litt informasjon om deg selv og din bedrift, så tar vi kontakt for en hyggelig samtale.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Mvh. Fair Deal AS

Forhandlere og agenter på ED ProLine portåpnere.

ED ProLine portåpnere er en viderutvikling av en portåpnerserie vi har importert og forhandlet med stor suksess i en årrekke. Med utvidelse av sortiment og modernisering av et allerede suksessfullt produkt, mener vi at dette virkelig kan bli det neste "store" - men vi trenger flinke folk og samarbeidspartnere over hele landet for å bringe produkt og tjenester ut til folket.

Høres dette spennende ut for deg? Skriv noen ord om deg selv, så tar vi kontakt.

Jeg ønsker et samarbeid om ED ProLine
arrow&v

Forhandlere, montører og agenter på ALUTECH produkter.

Alutech Group er en av verdens mest anerkjente produsenter av garasje, industri og rulleporter med tilbehør. Med produksjon i Europa og konkurransedyktige priser på et veldokumentert kvalitetsprodukt er det egentlig ingenting som kan konkurrere med produktpakken vi pr. idag besitter. Vi søker samarbeid med alle som vil ta del i denne unike muligheten i Norge, Sverige, Finland og Danmark. Har du erfaring i dette markedet, eller jobber du med tilhørende produkter vil vi gjerne komme i kontakt med deg. Fyll inn skjema, så tar vi kontakt med deg for en hyggelig samtale.

Jeg ønsker et samarbeid om Alutech produkter
arrow&v

Approved supplier in

Miljfyrtarn-norsk-farger.png

Certified

© 2020 Fair Deal. All rights reserved.

Fair Deal Log Hvit